Izdelava spletne trgovine

Ste že pomislili, da bi izdelke prodajali 24 ur na dan in vse dni v letu? Izdelava spletne trgovine vam nudi prav to. Pri spletni prodaji je bistveno, da je nakup čim bolj preprost in pregleden. Preko spleta lahko prodajate karkoli in ne samo pri nas ampak tudi po celem svetu saj vam spletna trgovina omogoča več jezikovnih paketov in več plačilnih načinov. Vsebina spletne trgovine bo vedno ažurna saj lahko preko spletnega urejevelnika od kjerkoli uredite in dodate nove izdelke ter druge vsebine. Izdelava spletne trgovine je 1x naložba, ki se zagotovo povrne ob pridobivanju novih strank. Vzdrževanje, gostovanje in domena pa vas na leto znaša samo 30,00€. Vedno smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja in zahteve tudi po končani izdelavi spletne trgovine. Nudimo pa vam tudi pomoč pri spletnem poslovanju. V našem podjetju se bomo potrudili, da boste maksimalno zadovoljni z izdelavo vaše nove spletne trgovine in da bo vaš posel preko spleta v kratkem času pokazal vidne in uspešne rezultate.

Po potrditvi naročila vas bomo preko elektronske pošte povprašali o vaših zahtevah, željah in pričakovanjih. Izdelali in oblikovali bomo osnovo vaše nove spletne trgovine, da si boste ustvarili predstavo in lažje izrazili želje za spremembe barve, izgleda in postavitve drugih elementov. Med celotno izdelavo spletne trgovine vas bomo sproti obveščali o napredku in sledili vašim smernicam. Po končani izdelavi spletno trgovino objavimo na izbrani domeni in opravimo spletno optimizacijo za visoke uvrstititve v iskalnikih kot so google.si. Preko video navodil vas naučimo uporabljati enostavni urejevalnik spletne trgovine, da naknadno in samostojno kadarkoli dodate oziroma uredite izdelek. V primeru, da ne utegnete sami vam na vašo željo vsebino osvežuje tudi naše podjetje. Spletno trgovino še analiziramo in opravimo poročilo in tako uspešno zaključimo projekt, vi pa že pričnete pridobivati nove stranke.

Vsaka spletna trgovina potrebuje dobro tekstovno vsebino. Pomembno je, da ste pri pripravi besedil pozorni, da čimbolj natančno opišete in predstavite svoje izdelke ter vidno izpostavite svoje prednosti. Priporočeno je, da pripravite tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Obiskovalcu spletne trgovine je potrebno podati čim več informacij v zvezi z vašimi izdelki in ga prepričati, da opravi naročilo v vaši spletni trgovini.

Vas zanima naša ponudba pa niste popolnoma prepričani kako in kje začeti z izdelavo spletne trgovine? Brez skrbi, pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite na 070 397 414, kjer vam bomo na podlagi izkušenj na našem področju prijazno svetovali kako začeti z izdelavo spletne trgovine in vam odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

 • Unikaten izgled trgovine
 • Brez mesečne naročnine
 • Brezplačno oglaševanje
 • Ureditev Facebook strani
 • Pomoč pri spletni prodaji
 • Statistika Google Analytics
 • Visoke uvrstitve v iskalnikih
 • Delujoča na vseh napravah
 • Video navodila za urejanje
 • Statistika spletne prodaje
 • Avtomatsko generirani računi
 • Neomejeno email naslovov
 • Neomejeno število izdelkov
 • Neomejeno število kategorij
 • Veliko plačilnih možnosti
 • Veliko možnosti za dostavo
 • Enostavni in hitri nakupi
 • Hitro in enostavno poslovanje
 • Odzivna tehnična podpora
 • Omogoča več kot 25 jezikov
 • Oblikovanje logotipa trgovine
 • Vpis v iskalnike in imenike
 • Poslovanje v večih valutah
 • Omogoča uvoz izdelkov

Načini za plačilo in dostavo

Izdelava spletne trgovine omogoča več različnih načinov dostave in načinov plačila tako lahko ponudite izdelke strankam po celem svetu. Omogočite varne, enostavne in hitre nakupe preko spleta. Prepustite stranki, da izbere svoj način plačila in dostave.

Oblikovanje spletne trgovine

Naši izkušeni oblikovalci vložijo veliko truda v unikaten, zanimiv in atraktiven videz vaše nove spletne trgovine. Oblikujemo jo na podlagi vaših želja in idej. Dober izgled spletne trgovine je izredno pomemben, ker je potrebno ustvariti dober prvi vtis obiskovalca in pridobiti pozornost.

Samostojno urejanje izdelkov

Dodajanje izdelkov in kategorij v spletno trgovino je hitro in enostavno. Vsak artikel lahko prilagodite po svojih željah in mu dodate neomejeno vsebine. Količina artiklov v spletni trgovini ni omejena. Ob izdelavi trgovine vam tudi vnesemo določeno število izdelkov.

Visoka uvrstitev na iskalnikih

Vse spletne strani, ki jih izdelamo kakovostno optimiziramo za visoke uvrstitve. Tako bo vaša spletna trgovina vidna in boste brez težav pridobili večje število strank. Spletno trgovino bomo vpisali tudi v vse iskalnike kot so Google, Najdi.si, Bing, in imenike.

Spletno gostovanje

Vedno dostopna spletna trgovina in elektronska pošta! Vašo spletno trgovino bomo brezplačno gostovali na naših varnih in tehnološko naprednih strežnikih za določeno obdobje.

Registracija domene

Pri izdelavi spletne trgovine je potrebno izbrati tudi domeno, primer: "www.freshxdesign.com". Pomembno je, da izberete dobro domeno pri tem pa vam bomo z vseljem svetovali. Uporabite lahko tudi vašo že registrirano domeno.

Vzdrževanje in podpora

Za vas imamo vedno na voljo brezplačno in prijazno tehnično podporo, ki za vas hitro in učinkovito odpravi vsakršne težave na spletni trgovini, namesti posodobitve in skrbi za varnost spletnega mesta.

Brez dodatnih mesečnih stroškov

Mislite da boste z vašo spletno trgovino imeli previsoke mesečne stroške? Naše spletne trgovine ne potrebujejo mesečne naročnine in so 1x strošek. Strošek vzdrževanja na leto znaša samo 30,00€.

Prilagojena za mobilne telefone

Vsaka spletna trgovina, ki jo izdelamo je polno delujoča na računalniku, mobilnem telefonu, tabličnem računalniku in vseh drugih napravah. Prav tako je kompatibilna z vsemi najbolj priznanimi brskalniki.

Cenik za izdelavo spletne trgovne - paketi

Paket Super
Paket Turbo
Paket Mega
Paket Pro
250€
napredna spletna trgovina
350€
napredna spletna trgovina
500€
zahtevna spletna trgovina
800€
zahtevna spletna trgovina
Število izdelkov ob izdelavi
Število izdelkov ob izdelavi50
Število izdelkov ob izdelavi80
Število izdelkov ob izdelavi150
Število izdelkov ob izdelavi400
Število kategorij ob izdelavi
Število kategorij ob izdelavi50
Število kategorij ob izdelavi80
Število kategorij ob izdelavi150
Število kategorij ob izdelavi400
Število omogočenih jezikov
Število omogočenih jezikov2
Število omogočenih jezikov3
Število omogočenih jezikov5
Število omogočenih jezikov10
Število načinov za plačilo
Število načinov za plačilo2
Število načinov za plačilo3
Število načinov za plačilo5
Število načinov za plačilo10
Število načinov za dostavo
Število načinov za dostavo2
Število načinov za dostavo3
Število načinov za dostavo5
Število načinov za dostavo10
Omejitev izdelkov in kategorij
Omejitev izdelkov in kategorijNeomejeno
Omejitev izdelkov in kategorijNeomejeno
Omejitev izdelkov in kategorijNeomejeno
Omejitev izdelkov in kategorijNeomejeno
Gostovanje in domena
Gostovanje in domena1 leto brezplačno
Gostovanje in domena2 leti brezplačno
Gostovanje in domena3 leta brezplačno
Gostovanje in domena4 leta brezplačno
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oglaševalska akcija za 30 dni
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Rok izdelave
Rok izdelave5 delovnih dni
Rok izdelave7 delovnih dni
Rok izdelave10 delovnih dni
Rok izdelave12 delovnih dni
Povpraševanje Povpraševanje Povpraševanje Povpraševanje

*V letni strošek vzdrževanja je vključeno: osnovno vzdrževanje, podaljšanje 1 domene (.si,.com,.net,.org,.info) in napredno spletno gostovanje.

Želite, da vam svetujemo pri izbiri paketa?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo na podlagi vaših želja in zahtev sestavili točno ponudbo za izdelavo spletne trgovine.

Lahko pa nas tudi pokličete

070 397 414

Imate vprašanje?
Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za sporočilo!

Ime

Vnesite veljavni email

Sporočilo je prazno