Izdelava spletne trgovine

 • Unikatna spletna trgovina
 • Ni dodatnih mesečnih stroškov
 • 30 dni brezplačno oglaševanje
 • Povezava med FB in trgovino
 • Kuponi, boni, akcije in popusti

 • Visoke pozicije na iskalnikih
 • Delujoča na vseh napravah
 • Video navodila za upravljanje
 • Neomejeno izdelkov in vsebine
 • Omogoča Excel uvoz izdelkov

 • Samostojni vnos artiklov
 • Brezplačen zakup domene
 • Pregled statistike obiska
 • Različni načini za plačilo
 • Enostavna in hitra košarica

 • Odzivna tehnična podpora
 • Napredno spletno gostovanje
 • Oblikovanje logotipa podjetja
 • Objava v iskalnikih in imenikih
 • Različne možnosti dostave

Ste že pomislili, da bi izdelke prodajali 24 ur na dan in vse dni v letu? Izdelava spletne trgovine vam nudi prav to. Pri spletni prodaji je bistveno, da je nakup čim bolj preprost in pregleden. Preko spleta lahko prodajate karkoli in ne samo pri nas ampak tudi po celem svetu saj vam spletna trgovina omogoča več jezikovnih paketov in več plačilnih načinov. Vsebina spletne trgovine bo vedno ažurna saj lahko preko spletnega urejevelnika od kjerkoli uredite in dodate nove izdelke ter druge vsebine. Izdelava spletne trgovine je 1x naložba, ki se zagotovo povrne ob pridobivanju novih strank. Vzdrževanje, gostovanje in domena pa vas na leto znaša samo 30,00€. Vedno smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja in zahteve tudi po končani izdelavi spletne trgovine. Nudimo pa vam tudi pomoč pri spletnem poslovanju. V našem podjetju se bomo potrudili, da boste maksimalno zadovoljni z izdelavo vaše nove spletne trgovine in da bo vaš posel preko spleta v kratkem času pokazal vidne in uspešne rezultate.
Po potrditvi naročila vas bomo preko elektronske pošte povprašali o vaših zahtevah, željah in pričakovanjih. Izdelali in oblikovali bomo osnovo vaše nove spletne trgovine, da si boste ustvarili predstavo in lažje izrazili želje za spremembe barve, izgleda in postavitve drugih elementov. Med celotno izdelavo spletne trgovine vas bomo sproti obveščali o napredku in sledili vašim smernicam. Po končani izdelavi spletno trgovino objavimo na izbrani domeni in opravimo spletno optimizacijo za visoke uvrstititve v iskalnikih kot so google.si. Preko video navodil vas naučimo uporabljati enostavni urejevalnik spletne trgovine, da naknadno in samostojno kadarkoli dodate oziroma uredite izdelek. V primeru, da ne utegnete sami vam na vašo željo vsebino osvežuje tudi naše podjetje. Spletno trgovino še analiziramo in opravimo poročilo in tako uspešno zaključimo projekt, vi pa že pričnete pridobivati nove stranke.
Vsaka spletna trgovina potrebuje dobro tekstovno vsebino. Pomembno je, da ste pri pripravi besedil pozorni, da čimbolj natančno opišete in predstavite svoje izdelke ter vidno izpostavite svoje prednosti. Priporočeno je, da pripravite tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Obiskovalcu spletne trgovine je potrebno podati čim več informacij v zvezi z vašimi izdelki in ga prepričati, da opravi naročilo v vaši spletni trgovini.
Vas zanima naša ponudba pa niste popolnoma prepričani kako in kje začeti z izdelavo spletne trgovine? Brez skrbi, pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite na 070 397 414, kjer vam bomo na podlagi izkušenj na našem področju prijazno svetovali kako začeti z izdelavo spletne trgovine in vam odgovorili na vsa dodatna vprašanja.Unikatna izdelava spletne trgovine
Unikatna izdelava spletne trgovinePridobite zanimanje vaših obiskovalcev z unikatno in profesionalno oblikovano spletno trgovino, ki bo prepričala obiskovalca, da ostane na vaši spletni trgovini in si ogleda celotno ponudbo.
Relevant textual alternative to the image
Pregledni in enostavni nakupiPonudbo in postavitev elementov med samo izdelavo spletne trgovine prilagodimo tako, da bo ogled izdelkov pregleden, postopek naročila pa enostaven in hiter. Tako stranki ponudite odlično nakupovalno izkušnjo.
Visoke pozicije na iskalnikih
Visoke pozicije na iskalnikihVaša spletna trgovina bo s pomočjo optimizacije med rezultati iskanja v tistem trenutku, ko bo potencialni kupec iskal izdelek, ki se nahaja v vaši ponudbi. Visoke pozicije so obvezne za uspešno prodajo preko spleta.

Samostojno urejanje artiklov
Samostojno urejanje artiklovS pomočjo enostavnega spletnega urejevalnika lahko kadarkoli uredite izdelke, zalogo, akcije, naročila in druge možnosti spletne trgovine, da bo vaša ponudba in vsebina vedno ažurna obiskovalci pa bodo na vaši spletni trgovini našli tisto kar iščejo.
Gostovanje spletne strani
Gostovanje spletne straniSpletno trgovino bomo gostovali na naših hitrih, varnih in vedno dosegljivih strežnikih. Tako bo vaša ponudba vedno na voljo naša ekipa pa bo poskrbela, da bo vaša spletna trgovina ustrezno zaščitena pred napadi in vdori. Tehniki so vam na voljo 24 ur na dan.
Vklucena registracija domene
Vključena registracija domeneMed izdelavo spletne trgovine je potrebno izbrati domeno (www.freshxdesign.com). Na podlagi vaših želja in zahtev bomo skupaj z vami izbrali primerno domeno, seveda pa lahko uporabite tudi vašo že registrirano domeno in jo prenesete k nam.

Brez dodatnih mesečnih stroškov
Brez dodatnih mesečnih stroškovSpletna trgovina za normalno poslovanje ne potrebuje dodatne mesečne naročnine, vsi stroški vzdrževanja, gostovanja in domene so vključeni v letni strošek, ki znaša samo 30,00€ na leto.
Odlicen prikaz tudi na telefonu
Odličen prikaz na vseh napravahVaša spletna trgovina bo zasnovana tako, da se bo odlično prikazovala na računalniku, tablici in telefonu. Naše spletne trgovne so polno delujoče na vseh spletnih brskalnikih.
Navodila za enostavno urejanje
Prijazna podpora uporabnikomPrijazna ekipa vam je na voljo vsak dan, da odpravi vsakršne težave na vaši spletni trgovini in poskrbi, da je vaša vsebina na spletni trgovini vedno sveža in ažurna, brez nepotrebnega čakanja.

Načini za plačilo in dostavo
Več načinov za plačilo in dostavoSpletne trgovine vam omogočajo napredne plačilne možnosti kot so plačila s karticam, plačilo po predračunu, PayPal in druge možnosti. Strankam lahko ponudite tudi veliko različnih načinov za dostavo.
Odlicen prikaz tudi na telefonu
Statistika obiska in naročilAnaliza vaših obiskovalcev vam omogoča, da si podrobno ogledate kaj vse zanima vaše obiskovalce. Nudi tudi druge zanimive podatke, ki jih lahko pametno uporabite za še boljše prodajne rezultate.
Navodila za enostavno urejanje
Enostavna navodila za urejanjeS pomočjo video navodil za urejanje se boste hitro in enostavno naučili kako dodati izdelek, dodati kategorijo, spremeniti fotografije. Spoznali boste kako urediti celotno vsebino spletne trgovine.

Paket Super
250€Enostavna spletna trgovina
Unikaten izgled spletne trgovine
Vnesemo do 30 izdelkov
Uredimo 2 možnosti za plačilo
Uredimo 2 možnosti za dostavo
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 1 leto*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Rok izdelave: 5 dni
Paket Turbo
400€Napredna spletna trgovina
Unikaten izgled spletne trgovine
Vnesemo do 70 izdelkov
Uredimo 3 možnosti za plačilo
Uredimo 3 možnosti za dostavo
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 1 leto*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Rok izdelave: 7 dni
Paket Mega
600€Zahtevna spletna trgovina
Unikaten izgled spletne trgovine
Vnesemo do 140 izdelkov
Uredimo 4 možnosti za plačilo
Uredimo 4 možnosti za dostavo
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 2 leta*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Rok izdelave: 14 dni
Paket Pro
1.400€Profesionalna spletna trgovina
Unikaten izgled spletne trgovine
Vnesemo do 300 izdelkov
Uredimo 7 možnosti za plačilo
Uredimo 7 možnosti za dostavo
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 3 leta*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Rok izdelave: 14 dni

*V letni strošek vzdrževanja je vključeno: osnovno vzdrževanje, podaljšanje 1 domene (.si,.com,.net,.org,.info) in napredno spletno gostovanje.

Imate dodatna vprašanja?

Potrebujete več informacij o naši ponudbi? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede spletnega gostovanja in vam svetovali kateri paket je najbolj primeren za vas.