Izdelava spletne strani

 • Unikatna izdelava spletne strani
 • Ni dodatnih mesečnih stroškov
 • 30 dni brezplačno oglaševanje
 • Ureditev Facebook strani

 • Visoke uvrstitve v iskalnikih
 • Delujoča na vseh napravah
 • Video navodila za urejanje
 • Neomejeno slik in galerij

 • Samostojno urejanje vsebin
 • Brezplačen zakup domene
 • Pregled statistike obiska
 • Neomejeno tekstovne vsebine

 • Odzivna tehnična podpora
 • Napredno spletno gostovanje
 • Oblikovanje logotipa podjetja
 • Objava v iskalnikih in imenikih

Lahko rečemo, da je prisotnost na spletu danes obvezna za vsako podjetje, društvo, restavracjo, glasbenika in še bi lahko naštevali. Splet je velik trg, ki omogoča nove stranke vam pa posledično prinaša denar. Vse potrebne informacije so vedno na voljo ljudem, ki iščejo vašo storitev oziroma izdelek tudi v času, ko v vaših poslovnih prostorih ni nikogar, da bi z njim sklenili posel. Izdelava spletne strani je odlična naložba, ki se zagotovo povrne ob pridobivanju novih strank. Vzdrževanje, gostovanje in domena pa vas na leto znaša samo 30,00€. Ekipa freshxdesign.com vam je vedno na voljo za vsa vaša vprašanja in zahteve tudi, ko se izdelava spletne strani zaključi. V našem podjetju se bomo potrudili, da boste maksimalno zadovoljni in bo izdelava vaše nove spletne strani presegala vaša pričakovanja.
Po potrditvi naročila vas bomo preko elektronske pošte povprašali o vaših zahtevah, željah in pričakovanjih. Izdelali in oblikovali bomo osnovo vaše nove spletne strani, da si boste ustvarili predstavo in lažje izrazili želje za spremembe barve, izgleda in postavitve drugih elementov. Med celotno izdelavo spletne strani vas bomo sproti obveščali o napredku in sledili vašim smernicam. Po končani izdelavi spletno stran objavimo na izbrani domeni in opravimo spletno optimizacijo za visoke uvrstititve v iskalnikih kot so google.si. Preko video navodil vas naučimo uporabljati enostavni urejevalnik spletne strani, kjer naknadno in samostojno kadarkoli dodate oziroma osvežite vsebino v primeru, da ne utegnete sami vam na vašo željo vsebino osvežuje tudi naše podjetje. Spletno stran še analiziramo in opravimo poročilo in tako uspešno zaključimo projekt, vi pa že pričnete pridobivati nove stranke.
Vsaka spletna stran potrebuje dobro tekstovno vsebino. Pomembno je, da ste pri pripravi besedil pozorni, da čimbolj natančno opišete in predstavite svojo storitev, izdelek ter vidno izpostavite svoje prednosti. Priporočeno je, da pripravite tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Obiskovalcu spletne strani je potrebno podati čim več informacij v zvezi z vašo storitvijo in ga prepričati, da vzpostavi kontakt z vami oziroma pošlje povpraševanje preko spletnega obrazca na spletni strani. Imate težave pri pripravi tekstovne vsebine? Ekipa freshxdesign.com vam bo z vseseljem in brezplačno ob izdelavi svetovala, da boste z malo naše pomoči pripravili dobro tekstovno vsebino. Lahko pa celotno pripravo vsebine z manjšim doplačilom prepustite kakovostnim in hitrim tekstopiscem.
Vas zanima naša ponudba pa niste popolnoma prepričani kako in kje začeti z izdelavo spletne strani? Brez skrbi, pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite na 070 397 414, kjer vam bomo na podlagi izkušenj na našem področju prijazno svetovali kako začeti z izdelavo spletne strani in vam odgovorili na vsa dodatna vprašanja.Relevant textual alternative to the image
Vnos in priprava vsebineOb izdelavi vnesemo na vašo spletno stran vso vsebino, ki nam jo boste posredovali med izdelavo. Vam priprava vsebin povzroča težave? Na vašo zahtevo vam uredimo tudi tekstovno vsebino za vašo spletno stran v sodelovanju z uglednim tekstopiscem.
Relevant textual alternative to the image
Zanimivo in pregledno oblikovanjeNaši izkušeni oblikovalci vložijo veliko truda v unikaten, zanimiv in atraktiven videz vaše nove spletne strani. Oblikujemo jo na podlagi vaših želja in idej. Postavitev elementov je takšna, da obiskovalcu nudi prijazen, pregleden in enostaven ogled vaših vsebin.
Samostojno urejanje spletne strani
Samostojno urejanje vsebineUrejevalnik spletne strani vam omogoča hitro in enostavno urejanje vaše obstoječe vsebine in dodajanje novih tekstov, fotografij, posnetkov in drugih vsebin. Na vašo željo lahko celotno vsebino kadarkoli osveži tudi naše podjetje.

Visoke pozicije spletnih strani
Visoka pozicija na iskalnikihMed izdelavo spletne strani poskrbimo za celotno spletno optimizacijo. Ponudba bo tako vidna tistim obiskovalcem, ki resno iščejo vašo ponudbo oziroma storitev. Spletno stran bomo vpisali tudi v vse iskalnike kot so Google, Najdi.si, Bing, in spletne imenike.
Gostovanje spletne strani
Gostovanje spletne straniVedno dostopna spletna stran in elektronska pošta! Vašo spletno stran bomo brezplačno gostovali na naših varnih in tehnološko naprednih strežnikih za določeno obdobje. V našem podjetju vam omogočamo vse spletne rešitve pod eno streho.
Vklucena registracija domene
Vključena registracija domenePri izdelavi spletne strani je potrebno izbrati tudi domeno (www.freshxdesign.com). Na podlagi vaših želja in zahtev bomo skupaj z vami izbrali primerno domeno, seveda pa lahko uporabite tudi vašo že registrirano domeno in jo prenesete k nam.

Vzdrževanje in podpora
Vzdrževanje in podporaZa vas imamo vedno na voljo brezplačno in prijazno tehnično podporo, ki za vas hitro in učinkovito odpravi vsakršne težave na spletni strani, uredi vsebino in poskrbi za varnost spletnega mesta.
Odlicen prikaz tudi na telefonu
Odličen prikaz tudi na telefonuVsaka spletna stran, ki jo izdelamo je polno delujoča na računalniku, mobilnem telefonu, tabličnem računalniku in vseh drugih napravah. Prav tako je kompatibilna z vsemi najbolj priznanimi spletnimi brskalniki.
Navodila za enostavno urejanje
Navodila za enostavno urejanjeCelotno vsebino spletne strani boste po končani izdelavi lahko hitro in enostavno kadarkoli uredili s pomočjo video navodil. Poleg osnovnih video navodil nudimo tudi navodila za zahtevne uporabnike.

Paket Super
150€Enostavna spletna stran
Unikaten izgled spletne strani
Izdelamo do 15 podstrani
Vnesemo celotno vsebino
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 1 leto*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oblikovanje logotipa podjetja
Rok izdelave: 5 dni
Paket Turbo
300€Napredna spletna stran
Unikaten izgled spletne strani
Izdelamo do 25 podstrani
Vnesemo celotno vsebino
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 1 leto*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oblikovanje logotipa podjetja
Rok izdelave: 7 dni
Paket Mega
500€Zahtevna spletna stran
Unikaten izgled spletne strani
Izdelamo do 60 podstrani
Vnesemo celotno vsebino
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 2 leti*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oblikovanje logotipa podjetja
Rok izdelave: 10 dni
Paket Pro
800€Profesionalna spletna stran
Unikaten izgled spletne strani
Izdelamo do 120 podstrani
Vnesemo celotno vsebino
Optimizacija za visoke pozicije
Brezplačno vzdrževanje za 3 leta*
Oglaševalska akcija za 30 dni
Oblikovanje logotipa podjetja
Rok izdelave: 14 dni

*V letni strošek vzdrževanja je vključeno: osnovno vzdrževanje, podaljšanje 1 domene (.si,.com,.net,.org,.info) in napredno spletno gostovanje.

Imate dodatna vprašanja?

Potrebujete več informacij o naši ponudbi? Pišite nam in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede spletnega gostovanja in vam svetovali kateri paket je najbolj primeren za vas.