Izdelava spletne strani

Lahko rečemo, da je prisotnost na spletu danes obvezna za vsako podjetje, društvo, restavracjo, glasbenika in še bi lahko naštevali. Splet je velik trg, ki omogoča nove stranke vam pa posledično prinaša denar. Vse potrebne informacije so vedno na voljo ljudem, ki iščejo vašo storitev oziroma izdelek tudi v času, ko v vaših poslovnih prostorih ni nikogar, da bi z njim sklenili posel. Izdelava spletne strani je 1x naložba, ki se zagotovo povrne ob pridobivanju novih strank. Vzdrževanje, gostovanje in domena pa vas na leto znaša samo 30,00€. Ekipa freshxdesign.com vam je vedno na voljo za vsa vaša vprašanja in zahteve tudi po končani izdelavi spletne strani. V našem podjetju se bomo potrudili, da boste maksimalno zadovoljni z izdelavo vaše nove spletne strani.

Po potrditvi naročila vas bomo preko elektronske pošte povprašali o vaših zahtevah, željah in pričakovanjih. Izdelali in oblikovali bomo osnovo vaše nove spletne strani, da si boste ustvarili predstavo in lažje izrazili želje za spremembe barve, izgleda in postavitve drugih elementov. Med celotno izdelavo spletne strani vas bomo sproti obveščali o napredku in sledili vašim smernicam. Po končani izdelavi spletno stran objavimo na izbrani domeni in opravimo spletno optimizacijo za visoke uvrstititve v iskalnikih kot so google.si. Preko video navodil vas naučimo uporabljati enostavni urejevalnik spletne strani, kjer naknadno in samostojno kadarkoli dodate oziroma osvežite vsebino v primeru, da ne utegnete sami vam na vašo željo vsebino osvežuje tudi naše podjetje. Spletno stran še analiziramo in opravimo poročilo in tako uspešno zaključimo projekt, vi pa že pričnete pridobivati nove stranke.

Vsaka spletna stran potrebuje dobro tekstovno vsebino. Pomembno je, da ste pri pripravi besedil pozorni, da čimbolj natančno opišete in predstavite svojo storitev, izdelek ter vidno izpostavite svoje prednosti. Priporočeno je, da pripravite tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja. Obiskovalcu spletne strani je potrebno podati čim več informacij v zvezi z vašo storitvijo in ga prepričati, da vzpostavi kontakt z vami oziroma pošlje povpraševanje preko spletnega obrazca na spletni strani. Imate težave pri pripravi tekstovne vsebine? Ekipa freshxdesign.com vam bo z vseseljem in brezplačno ob izdelavi svetovala, da boste z malo naše pomoči pripravili dobro tekstovno vsebino. Lahko pa celotno pripravo vsebine z manjšim doplačilom prepustite kakovostnim in hitrim tekstopiscem.

Vas zanima naša ponudba pa niste popolnoma prepričani kako in kje začeti z izdelavo spletne strani? Brez skrbi, pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite na 070 397 414, kjer vam bomo na podlagi izkušenj na našem področju prijazno svetovali kako začeti z izdelavo spletne strani in vam odgovorili na vsa dodatna vprašanja.

 • Unikaten izgled strani
 • Brez mesečne naročnine
 • Brezplačno oglaševanje
 • Ureditev Facebook strani
 • Visoke uvrstitve v iskalnikih
 • Delujoča na vseh napravah
 • Video navodila za urejanje
 • Neomejeno slik in galerij
 • Samostojno urejanje vsebin
 • Brezplačen zakup domene
 • Namestitev Google Analytics
 • Neomejeno tekstovne vsebine
 • Odzivna tehnična podpora
 • Brezplačno spletno gostovanje
 • Oblikovanje logotipa družbe
 • Vpis v iskalnike in imenike

Vnos in priprava vaše vsebine

Ob izdelavi vnesemo na vašo spletno stran vso vsebino, ki nam jo boste posredovali med izdelavo. Vam priprava vsebin povzroča težave? Na vašo zahtevo vam uredimo tudi tekstovno vsebino za vašo spletno stran v sodelovanju z uglednim tekstopiscem.

Zanimivo oblikovanje spletne strani

Naši izkušeni oblikovalci vložijo veliko truda v unikaten, zanimiv in atraktiven videz vaše nove spletne strani. Oblikujemo jo na podlagi vaših želja in idej. Dober izgled spletne strani je izredno pomemben, ker je potrebno ustvariti dober prvi vtis obiskovalca in pridobiti pozornost.

Samostojno urejanje vsebine

Želite samostojno urejati vsebino spletne strani? Po končani izdelavi spletne strani lahko enostavno in hitro uredite vsebino na vaši spletni strani, tudi preko mobilnih naprav. Na vašo željo lahko vsebino osvežuje tudi naše podjetje.

Visoka pozicija v iskalnikih

Vse spletne strani, ki jih izdelamo kakovostno optimiziramo za visoke uvrstitve. Tako bo vaša spletna stran vidna in boste brez težav pridobili večje število strank. Spletno stran bomo vpisali tudi v vse iskalnike kot so Google, Najdi.si, Bing, in imenike.

Spletno gostovanje

Vedno dostopna spletna stran in elektronska pošta! Vašo spletno stran bomo brezplačno gostovali na naših varnih in tehnološko naprednih strežnikih za določeno obdobje.

Registracija domene

Pri izdelavi spletne strani je potrebno izbrati tudi domeno, primer: “www.freshxdesign.com”. Pomembno je, da izberete dobro domeno pri tem pa vam bomo z vseljem svetovali. Uporabite lahko tudi vašo že registrirano domeno.

Vzdrževanje in podpora

Za vas imamo vedno na voljo brezplačno in prijazno tehnično podporo, ki za vas hitro in učinkovito odpravi vsakršne težave na spletni strani, namesti posodobitve in skrbi za varnost spletnega mesta.

Brez dodatnih mesečnih stroškov

Mislite da boste z vašo spletno stranjo imeli previsoke mesečne stroške? Naše spletne strani ne potrebujejo mesečne naročnine in so 1x strošek. Strošek vzdrževanja na leto znaša samo 30,00€.

Spletna stran za mobilne telefone

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo je polno delujoča na računalniku, mobilnem telefonu, tabličnem računalniku in vseh drugih napravah. Prav tako je kompatibilna z vsemi najbolj priznanimi spletnimi brskalniki.

Paket Super
Paket Turbo
Paket Mega
Paket Pro
150€
napredna izdelava strani
250€
napredna izdelava strani
400€
zahtevna izdelava strani
600€
zahtevna izdelava strani
Število izdelanih podstrani
Število izdelanih podstrani20
Število izdelanih podstrani40
Število izdelanih podstrani70
Število izdelanih podstrani120
Obrazci za povpraševanje
Obrazci za povpraševanjeNeomejeno
Obrazci za povpraševanjeNeomejeno
Obrazci za povpraševanjeNeomejeno
Obrazci za povpraševanjeNeomejeno
Število popravkov ob izdelavi
Število popravkov ob izdelaviNeomejeno
Število popravkov ob izdelaviNeomejeno
Število popravkov ob izdelaviNeomejeno
Število popravkov ob izdelaviNeomejeno
Število izdelanih galerij
Število izdelanih galerij20
Število izdelanih galerijNeomejeno
Število izdelanih galerijNeomejeno
Število izdelanih galerijNeomejeno
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Samostojno urejanje
Optimizacija za iskalnike
Optimizacija za iskalnike
Optimizacija za iskalnike
Optimizacija za iskalnike
Optimizacija za iskalnike
Oblikovanje logotipa podjetja
Oblikovanje logotipa podjetja
Oblikovanje logotipa podjetja
Oblikovanje logotipa podjetja
Oblikovanje logotipa podjetja
Domena in gostovanje*
Domena in gostovanje*1 leto brezplačno
Domena in gostovanje*2 leti brezplačno
Domena in gostovanje*3 leta brezplačno
Domena in gostovanje*4 leta brezplačno
Google oglaševanje za 30 dni
Google oglaševanje za 30 dni
Google oglaševanje za 30 dni
Google oglaševanje za 30 dni
Google oglaševanje za 30 dni
Rok izdelave
Rok izdelave5 delovnih dni
Rok izdelave7 delovnih dni
Rok izdelave10 delovnih dni
Rok izdelave12 delovnih dni
Povpraševanje Povpraševanje Povpraševanje Povpraševanje
*V letni strošek vzdrževanja je vključeno: osnovno vzdrževanje, podaljšanje 1 domene (.si,.com,.net,.org,.info) in napredno spletno gostovanje.

Želite, da vam svetujemo pri izbiri paketa?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo na podlagi vaših želja in zahtev sestavili točno ponudbo za izdelavo spletne strani.

Lahko pa nas tudi pokličete

070 397 414

Imate vprašanje?
Pišite nam in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za sporočilo!

Ime

Vnesite veljavni email

Sporočilo je prazno